Základ cukrářské výzdoby

Obdivujete vždycky za výlohami cukráren krásně zdobené dorty, které vypadají naprosto fantasticky? Pokud chcete znát základní trik všech profesionálních cukrářů, tak čtěte dál. Ten trik tkví v tom, že umí dokonale pracovat s marcipánem a využívat ho právě k takovýmto ozdobám, které obdivujete. Základ úspěchu tedy tkví právě v této surovině, která je přitom docela dostupná a cenově zajímavá. Pokud tedy chcete ozvláštnit své kuchyňské výtvory, tak určitě neváhejte investovat do marcipánové hmoty, ze které si můžete připravit danou surovinu a začít zdobit. Uvidíte, že se s tím naučíte velice rychle pracovat, není na tom totiž nic těžkého, je to pouze o kreativitě a šikovnosti.

Potah dortu

Tato surovina se dá používat nejenom na jednoduché výzdoby, ale také jako potah dortů. Toho využijete hlavně tehdy, pokud pečete například svatební anebo narozeninový dort. Pokud ale chcete potahovat, tak pozor, měli byste zbystřit ohledně toho, v jakém poměru jsou drcené mandle a cukr. Musí být totiž v poměru jedna ku jedné, aby vše skvěle drželo a aby nenastaly žádné nepříjemné komplikace.

green-coffee300x250-cz.jpg
Základ cukrářské výzdoby
Ohodnoťte příspěvek
Posted by: on Category: Nezařazené

Štítky: